Kaasahaaravad rifid, maitsekalt elektoonikat, meeldejäävad meloodiad ja meeletu energia laval annavad ansamblile Carpark North suured eelised teiste omasuguste seas. Tänasel päeval pole bändile probleem müüa välja suuri esinemiskohti. "Oleme liikunud seisust, kus andsime aastas 10 kontserti, edasi ja tänasel päeval esineme suurtel lavadel, mis on tihtipeale väljamüüdud. Endal on lausa imelik vaadata kuis inimesed peaaegu kaklevad parema positsiooni eest lava ees," lausus bändi vokalist-kitarrist Lau Højen.

Carpark Northi omanimeline debüütalbum (2003) platseerus Taani müügitabelis esikohale müües rohkem kui 46000 eksemplari. Teise albumi esiksingli "Human" demo leidis oma tee kuulsa Michale Pettersoni (Beck, B.R.M.C., P. Diddy, J Lo ja paljud teised) töölauale ja mees oli kuuldust nii vaimustuses, et otsustas miksida kogu albumi. Järgnev album "All Things to All People" nägi ilmavalgust 2005. aastal. Kolm aastat hiljem ilmunud "Grateful" sisaldas endas hitte "Shall We Be Grateful", "More" ja "Save Me From Myself". Tänavu septembris ilmus plaadifirma Sony vahendusel bändi esimene rahvusvaheline album "Lost", mis sisaldab endas eelneva kolme albumi paremikku.

Piletid Carpark North kontserdile hinnaga alates 195 kroonist tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti 8. novembril kell 10:00. Soodsa hinnaga fännipiletid on müügil pubis Woodstock (Tatari 6, Tallinn).

Kuula Carpark Northi hitti "Human"