Pärast The Suni loomist sai Tanel Padar tõelise rokimehe kuulsuse - ei puudunud aina juurde siginevad tätoveeringud, rajud peod ega kuulsad kaunitarid tema kõrvalt koos juurdekuuluvate suhtedraamadega. Lisaks on ta kindlasti enim soenguid ja stiile vahetanud Eesti meesartist, kes sellegagi palju kõneainet andnud.

Alates aastast 2011 on Padar siiski oma kunagisele rokimehe imagole vastavale elule piduri peale tõmmanud ning pigem räägib pärast kallima Kristel Mardisoo leidmist enam perest ja lastest kui hommikuni kestvatest pidudest ja metsikutest seiklustest, ainsateks suuremateks vimkadeks viimastel aastatel kustumatu jälje eestlastesse jätnud ülesastumised näosaates.

Kuigi Tanel Padar teeb omanimelist blues-bändi ja folkpopitab menukate Valltute Vestidega, hetkel näiteks Prantsumaa suusakuurortis, ei ole eile 12-aastaseks saanud The Sun oma kitarri ka nurka visanud ning lubab, et juba juunikuus saab üle 5 aasta ka uut plaati kuulda!

Uhkusega võime meie Publikus Tanel Padar & The Suni Delfi poolt kõige enimpildistatud bändiks nimetada ning palju õnne, jõudu ja jaksu neile soovida selle värvika galerii saatel!