1. Radiohead “Creep”

Laulja Thom Yorke nimetab seda lugu saastaks ning keeldub seda kontsertidel esitamast. Kitarrist Johnny Greenwood tunnistas, et vihkas lugu salvestuse ajal sedavõrd, et üritas loo lintisaamist eriti agressiivse pillimänguga saboteerida.

2. Bob Geldof “Do They Know It’s Christmas” ja “We Are The World”

“Iga kord, kui jõulude ajal supermarketisse lähen, mängib see kuradima lugu lihaletis,” on Iiri muusik Geldof öelnud. “Olen vastutav kahe ajaloo kõige halvema loo eest.”

3. Led Zeppelin “Stairway To Heaven”

Plant kannatas lugu 17 aastat, kuni tunnistas lõpuks, et ei salli seda silmaotsaski ning on pala “selleks neetud pulmalauluks” nimetanud.

4. Madonna “Like A Virgin”

Popikuninganna ütles aastal 2008 antud intervjuus, et on lugusid, mille esitamiseks peaks talle küll hiigelsummasid makstama. “Ma ei suuda enam kunagi laulda “Holiday’d” või “Like A Virgin’it”. Lihtsalt ei suuda. Kui keegi maksaks 30 miljonit, siis võibolla.”

5. Beastie Boys “(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)”

Brooklyni räpparid on veendunud, et see lugu “imeb”, kuigi see on nende 1986. aasta albumi hittlugu, mida teatakse üle ilma. Põhjus, miks bändile lugu enam ei meeldi, seisneb selles, et publik ei mõistnud laulu sõnumis peituvat irooniat ning krabas selle sõnad otse tõe pähe.

6. The Pretenders “Brass In Pocket”

Laulja Chrissie Hynde on öelnud, et vihkab seda 1979. aasta hitti kogu südamest ning seda algusest peale ning üritas loo ilmumist igati takistada, jäädes aga plaadifirmale ja mänedžerile alla.

7. Flock Of Seagulls “I Ran (So Far Away)”

“Alati, kui esineme, tahab rahvas seda lugu kuulda. Ma vihkan seda,” on laulja Mike Score selle 80ndate megahiti kohta öelnud. Ka vihkab muusik, kui keegi küsib midagi ta toonase metsiku soengu kohta.

8. John Mellencamp “Jack and Diane”

“Võlgnen sellele loole oma 35-aastase karjääri, seega ei saa ma seda päriselt vihata,” on muusik John Cougar öelnud, kuigi tunnistab, et oma lugu kaugeltki ei armasta.

9. Oasis “Wonderwall”

Liam Gallagher, üks kahest Oasise-vennast, ei ole kunagi salanud, et vihkab “Wonderwalli”. “Iga kord kui seda esitama pean, hakkan peaaegu oksele.”

10. REM “Shiny Happy People”

Laulja Michael Stipe pole selle 1991. aasta hiti üle eriti õnnelik. Täpsemalt on mees tunnistanud, et lausa vihkab seda lugu. Ühtlasi jäi pala bändi otsusel välja nende kõigi aegade hitikogumikult.