1. Beyoncé on üks tegus naine. Ta on juba pikki aastaid olnud vaieldamatult eeskujuks paljudele maailma naistele ja meestele oma ettevõtlikkuse, andekuse ja mõistlikkusega. 2014. aastal tasub Beyoncé'd õnnitleda, sest ta osutus enimteenivaks naiseks muusikamaailmas. Tema tulu oli 115 miljonit dollarit.

2. Taylos Swift, nooruke kantristaar, on viimasel ajal üllatanud igasuguste veidrate väljaütlemistega. Oma muusika võttis ta Spotify keskkonnast ära põhjendusega, et see ei ole artistide suhtes aus, sest oma muusika avaldamise eest saavad nad sealt liiga vähe raha. Tuleb välja, et Taylori tegu oli õigustatud, sest möödunud aastaga teenis ta 64 miljonit dollarit. Kes senti ei loe, see eurot ei saa, või kuidas?

3. Pinkil on olnud viimased aastad sündmusterohked. Ta abiellus, lahutas, pani eksmehe muusikavideosse, hakkas temaga uuesti kokku elama, sai temaga lapse, mattis koera ning sel aastal on ta 52 miljoni dollariga selle tabeli kolmandal kohal. Ta mängis möödunud hooajal 85 kontserti ning teenis palju ka CoverGirl'i esindajana.

4. Rihanna-Rihanna-Rihanna... Kord popsutab kanepit, siis hängib rummipudel näpus, aga näed - kes teeb, see jõuab. Naine on aastaga kokku ajanud tervelt 48 miljonit dollarit. Muljetavaldav on laulja aktiivsus sotsiaalmeedias, kus tal on erinevate kontode peale kokku umbes 37 miljonit jälgijat.

5. Katy Perry andis oma hiti "Black Widow" küll Iggy Azaleale laulda, aga selle tõttu ta suurt ikaldust ja nälga kannatama ei pidanud. Katy andis küll vaid 20 kontserti, kuid olles erinevate arvukate brändide esindaja, pistis ta taskusse kopsakad 40 miljonit.

6. Jennifer Lopez tundub olevat kõigi meelerahuks suurema näitlejakarjääri hüljanud ning keskendub taas muusikale. Lopezi edu võti peitub tänavu "American Idoli" kohtunikustaatuses, sest läbi saate sai ta väga palju kajastust oma uuele albumile. Tervelt nii palju, et aastaga teenis ta 37 miljonit.

7. Miley Cyrus rabas viimasel aastal võrdselt tööd teha ja pidutseda. Kahtlane latekskostüüm ja tagumikuväristamine MTV muusikaauhindade jagamisel tõid talle palju negatiivset tähelepanu, aga seegi maksab midagi. Tema viimane album "Bangerz" teenis plaatinastaatuse ning Miley on 36 miljoni dollari võrra rikkam.

8. Celine Dion on hõbekõri, kes on prantsatanud selles tabelis Mileyga samale pulgale. Oma tagumikku naine ei võdistanud, ei nühkinud avalikult ühegi meeslaulja kubemes, aga ometigi suutis teenida arvestatava summa, 36 miljonit, oma varandusele lisaks.

9. Lady Gaga on varasemalt korduvalt tähelepanu pälvinud oma "eriliste" kostüümidega ja juttudega suurtest võlgadest ja kahjumist, sest tema erilised show'd nõuavad suuri finantse. Tundub, et nüüd hakkab päike pilve tagant välja tulema, sest ta teenis möödunud aastaga ensele 33 miljonit dollarit juurde. Kuigi, võrreldes aastaga 2011, on Gaga tabelis kukkunud mitu-mitu kohta.

10. Ups, ta tegi seda jälle! Britney Spears on end kokku võtnud ja asunud taas tööd rabama. Kuid kahjuks ei võetud tema uut albumit "Britney Jean" kuigi soojalt vastu ning see kajastus ka müüginumbrites. See on Britney esimene plaat, mis ei teeninud ei kuld- ega plaatinastaatust. Kuid Britneyl läheb siiski normaalselt. Las Vegases teenib ta ühe show pealt 350 000 dollarit ning ühe täiskontserdi pealt pool miljonit. Tasa sõuad, kaugele jõuad ja nii Britney kokku 20 miljonit ühe aastaga teeniski.