Tõnis Mägi sõnul saab vana vennaskond jälle üle pika aja kokku. „See on hea kamp ja meil on tore koos musitseerida.“ Jaanus Raudkats lisas, et Muusik Seifil on kuulajate jaoks varuks ka muusikalisi üllatusi. „Punume hetkel uut lugu ja kavatseme selle esiettekande teha just Rock Cafes toimuval kontserdil.“ Raudkatsi sõnul esitab Kolumbus Kris oma austajate rõõmuks laupäevasel kontserdil nii vanu hitte kui ka uuemaid lugusid.

Muusik Seifi kõige aktiivsem tegutsemisperiood oli aastatel 1981-1986. Ansambel hoidis Eesti rock-muusika lippu kõrgel kõikjal tollases Nõukogude Liidus, bänd tiksus Nõukogudemaa edetabelite ülemises otsas ja nendeta ei saanud läbi ükski Kesktelevisiooni saade. Vinüülplaadil „Mäe kaks nõlva” ilmusid hitid „Kuldaja rock’n'roll”, „Venus”, „Doktor, aita!” ja paljud teised.

Kolumbus Kris tegutseb 1987. aastast. Mängitakse põhiliselt eestikeelset rock and rolli, aga ka bluusiklassikat ja mõnikord isegi ZZ Top'i.

Piletid 11. veebruaril toimuvale kontserdile hinnaga alates 8 € on müügil Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti ja kontserdipäeval Rock Cafe kassas. Uksed avatakse kell 21.00.