Charlotte Aitchison aka Charli XCX on singlil “Boys” taaskord oma loovuse piire katsetanud. Lugu on valminud koostöös Jerker Hanssoniga (Zara Larsson, Terror Jnr) ja Cass Lowe’ga (Snakehips, Rudimental), ning märgib ära teise ametliku singli valmivalt Charli XCX albumilt, mille ilmumine on planeeritud järgmiseks aastaks.

Loo muusikavideo puhul, milles esitatakse väljakutse soolistele stereotüüpidele, on režissöörina kätt proovinud Charli ise. Videosse on kaasatud aukartust äratav mees-staaride paraad, kelle hulgast leiab Stormzy, Mark Ronsoni, Diplo, Charlie Puthi, Joe Jonas’e, Brendon Urie, will.i.am’i, Mac DeMarco, Riz Ahmed’ jpt. Tähelepanelik silm peatub video keskel ka ühel meie staaril.

Charli sõnas, et "Boys" on tema senistest videodest parim. Tema siiras tänu kuulub kõigile poistele, kes videos kaasa lõid ja tema visiooni môistsid.

Mitmekordselt auhinnatud talent on kogunud oma karjääri jooksul tunnustust nii laulja kui laulukirjutajana. Lisaks on ta režissöör, saatejuht raadios, plaadifirma boss ja teinud ka dokumentaale.

Charli on vôitnud selliseid auhindu nagu - 2 x Sesac Songwriter of the Year Award, 2 x NME Award, 2 x Billboard Award, 1 x YouTube Music Award koos nomiatsioonidega Grammy’le, BRIT Awards’ile ja MTV EMA’le.

Vaata videot ja otsi Tommyt!