Cashi sõnul seisid kõik inimesed kui puunukud. "Kerkis küsimus, et miks tulla seda kontserti vaatama, kui see üldse mingit emotsiooni ei genereeri ja elamust ei tekita. Ma arvan, et kerge frustratsioon oli õigustatud," sõnas Cashi mänedžer Anna-Lisa Himma Publikule.

Cashi esindaja sõnul on kontserdi nautimine ikkagi meeleolu küsimus ning kuigi ülev ei tundunud see tol õhtul Maakri tänaval olevat.

Tõsi, rahvas laulis kaasa, aga artisti sõnul oli keerukas neilt energiat välja meelitada. Mänedžeri sõnul ei ole probleem üldse Tallinn Music Week'is vaid on üleüldine taoliste showcase festivalide puhul. "See kipub mujal ka natuke nii olema. Ei ole eriti vaibi, inimesed tulevad muusikat vaatama ja analüüsima," lisas Himma ja täpsustas, et see paistab olevat vitriinfestivalide paratamatus.

"Sellegipoolest oleme rõõmsad, et Tallinn Music Week Tommyt meeles pidas ja lahkelt esinema kutsus," edastas Himma räpparipoolse tänu.

"Tommy Cashi live oli igati äge. Võib ju mõelda, milline meeleolu oleks tekkinud pimedas-tossuses klubis või siravas päikesepaistes, aga igal juhul tekitas see “secret gig” (salajane kontsert, toim) elevust võrdselt nii festivali väliskülaliste kui ka igas vanuses tallinlaste seas," sõnas festivali peakorraldaja Helen Sildna Publikule.

"Üle kõige meeldib meile töötada artistidega, kes on valmis julgeid asju tegema ja tavapärasest välja astuma. Äge, et Tommyl oli võimalik festivali ajal Tallinnasse põigata ja soovime talle jaksu ja sitkust oma asja tehes, täielik respekt," jätkas Sildna ja lisas, et kõigil, kes kontserti kuulasid, oli igatahes tore olla.

"Vahelduseks justnimelt hoopis midagi muud kui tavapärane showcase gig. Iga päev garaazhikontserti Tommy Cashiga ei saa," rääkis Sildna.