Kui Publik Jaagup Kreemile täna helistas, et uurida juhtunu kohta, selgitas mees, et ta nägi juba tükk aega, et midagi on õhus: "Ja siis ajas keegi vist kellelegi jooki peale ja lahti see läkski.

"Ikka on vahel nii, et kui keegi juba kaugelt ei meeldi, hakkad otsima kontakti," kirjeldab ta mehelikku käitumismaneeri, milles oma roll ka ülejoomisel ilmselt oli.

Kakelnud 25-30-aastased noored kuked olid Kreemi sõnul justkui otse trennist tulnud, testosteroon oli laes ning trennis õpitut tuli rakendada.

"Meie tuleme ikka rahusõnumit tooma. Kaklemine on so 90's!" sõnab Kreem ja lisab, et varem on ta kontserdi poole laulu pealt katki jätnud kord ka Mustvees.

"Meie publik on alati sõbralik ning Tartu on alati hea esinemiskoht. Tegelikult oli see üks parimaid kontserte sel aastal - hea energia oli," sõnab Kreem ja ütleb, et võlgneb fännidele vabanduse. "Endal läheb ka tuju ära kui lava ees kakeldakse ja neil olid klaasid käes. Me ei soovinud, et meie ega keegi fännidest pihta saaks, seega oli lihtsam kontsert lõpetada ja pinge maha tõmmata."

Kreem avaldas ka lootust, et Ahi turvamehed välismaa kombe kohaselt näod enda jaoks kaardistasid ning enam neil sinna asja pole: "Turvamehed tegid oma tööd hästi."

"Võibolla jäid 5-6 sekundit hiljaks, aga ehk jäi nende tähelepanu meie esinemisele korraks," viskab ta veidi ka nalja, ilma, et tal midagi klubile ette heita oleks.

"Inimesed, kamoon, võtke end kokku!" sõnab ta aga rangelt ning lisab, et ära jäi planeeritud lisalugu, mis oma käimatõmbava olemusega ilmselt veel rohkem üle võlli oleks asjad keeranud.

"Üks mees koperdas ka mikrofoni statiivi otsa, nii et see ümber kukkus ja ma sain kõksu vastu huult. Pinge mahatõmbamiseks tänasime Tartut ja lõpetasime. Kohtume järgmisel korral," lubab ta ja loodab südamest, et selliseid asju enam ei juhtu ning inimesed ikka muusikat kuulama, mitte asju klaarima tulevad.

Kas olid kontserdil? Kirjelda meile toimunut ja saada foto aadressil vihje@delfi.ee!