2010. aastal astus HND festivalil Viru Folk üles unplugged kavaga, mis sisaldas vanu lugusid nö "ilma elektrita". Samas pole HND läinud kergema vastupanu teed, vaid kõik lood on läbinud värskenduskuuri, saanud lausa uued seaded ning kaasatud on palju külalismuusikuid – Cool D (räppvokaal), Jaanus Nõgisto (mandoliin), Madis Muul (klahvpillid) jpt. Kontsert Käsmus sai publikult väga hea vastuvõtu osaliseks ning ansambel otsustas sama kava salvestada ka albumiks "Akustiline", mis näeb ilmavalgust tänavu detsembris.

Terminaator sai alguse Tallinna 10. keskkoolist ehk siis praegusest Nõmme Gümnaasiumist. Sama kooli õpilane Jaagup Kreem hakkas bändi tegema 1987. aastal, õppides siis 7. klassis ning esimene avalik esinemine leidis aset samal aastal Tallinna 47. Keskkoolis toimunud koolibändide festivalil. Laiema tuntuse saavutas Terminaator 1992. aastal, kui võitis noorte bändide festivali "Rock In". Samal aastal esines Terminaator juba Rock Summeri pealaval.

Läbimurdeaastaks võib pidada 1994. aastat, kui albumilt "Lõputu päev" leidsid raadiojaamade mängukavades koha lood "Torm", "Meeletu maailm" ja "Ainult sina võid mu maailma muuta". Järgmisel aastal ilmunud albumilt "Minu väike paradiis" pärineb aga bändi surematu ballaad "Juulikuu lumi". Tänaseks on Terminaator andnud üle 800 kontserdi, sealhulgas on esinetud ka Lätis, Leedus ja Soomes.

Piletid kontserdile hinnaga alates 10 € on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas. Uksed kontserdile avanevad kell 21.00.