Kollektiive hinnanud žürii sõnul ei olnud finalistide hulgas ühtki sellist bändi, mis oleks teistele silmapaistvalt alla jäänud. Nende sõnul olid kõik bändid omas elemendis ning igale maitsele leidus muusikalist elamust.

"Võitjaks tuli Uebanda, sest tema oli ainuke, kes lisaks heale kvaliteedile suutis ennast ka meeldejäävaks teha ning oli näha, et bänd ajas laval südamega nn oma asja," ütles žürii.

"Eilne õhtu oli kindlasti nii publikule kui ka korraldajatele väga meeleolukas. Tartu Üliõpilasmaja oli rahvast puupüsti täis, bändide etteasted olid paremad kui kunagi varem ning kogu korraldusmeeskond andis endast kõik, et üritus hästi sujuks," ütles Tartu Sügispäevade projektijuht Kaisa Lutter.

Projektijuht rõõmustas, sest Tudengibänd oli sel sügisel ülimalt populaarne.
Ta selgitas: "Nimelt esitasid eelkonkursile oma kandidatuuri 37 kollektiivi, kellest seitse pääsesid edasi finaalkontserdile."

Tudengibänd 2011 peaauhind oli IS Music Teami kinkekaart väärtusega 650 €.
Lisaks anti välja auhinnad Helena Randlahtile kui parimale vokalistile, Reeno Sopale kui parimale instrumentalistile ning kollektiivi Lost Unity premeeriti keelpillitrio eest.

Bände hinnanud žürii koosseisu kuulusid Lauri Saatpalu, Iris Vesik, Aapo Ilves, Kaie Juurma ja Artjom Savitski.