Crimson Blue muusika on maitsekas mikstuur nu metalist ja alternatiivrockist, maitsestatud võimsa naishääle ja progressiivse metali mõjutustega. Bänd peab oma mõjutajateks suuresti ansambleid Tool, Meshuggah ja Dream Theater. Samal päeval, kui Crimson Blue esineb Tallinnas, ilmub ka bändi teine kauamängiv "The Angelic Performance".

Tarja Turunen oli aastatel 1996-2005 Soome ühe tuntuima bändi Nightwish solist. Tema hääleulatus on 3 oktavit, seetõttu on ta nii mezzosopran, kontra-alt kui ka koloratuur-sopran. Tarja Turunen alustas muusikaaõpingutega 6aastaselt. Klassikalise laulu õpingud algasid Sibeliuse Akadeemias kui Tarja oli 18aastane. Aastal 1996. kutsuti ta Nightwishi solistiks. Lisaks kontsertidele Nightwishiga on Turunen esinenud Savonlinna Ooperifestivalil, soolokontsertidel ja muusikalides.

Piletid Tarja kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed Rock Cafesse avatakse kell 19.00, soojendusbänd alustab 20.00. Kontsert on vanusepiiranguta.