Ott Leplandi uus album “Siinpoolne” on artisti neljas kauamängiv plaat. “Minu uus album on suvine ja kerge olekuga popmuusika album,” räägib Ott Lepland. “Plaadilt võib leida lugusid nii tantsulisema ja rõõmsameelsema tooniga kui ka mõtlikumaid ning ballaadilikumaid palasid. Kindlasti on uus plaat teistsuguse ilmega kui varasemad ning võtab kenasti kokku minu ja mu bandi tänase olemuse laulukirjutajatena."

Tanel Padar & The Sun esitlevad kontserditel oma albumit “Ma näen sind”, mis on bändi viies album pärast viieaastast pausi. “Meie uus plaat on kantud motiivist “tagasi juurte juurde”," räägib bändi laulja Tanel Padar. “Seda tähenduses, et korraldasime ühe hea vanakooli bändilaagri, saime kokku mittetöises ja vabas õhkkonnas, keerasime võimud põhja ja lihtsalt lasime muusikal tulla. Tulemuseks on see, mida me kõige rohkem teha tahame ja oskame - hea minekuga ja mõnus rokkmuusika”.

Lisaks on tegemist The Sun jaoks veel märgilise aastaga: nimelt nägi 10 aastat tagasi ilmavalgust bändi esimene album “The Greatest Hits”.

Lisaks Ott Leplandi ja The Suni kontserdile on kolmel õhtul võimalik laval näha ka saate Eesti Otsib Superstaari finaliste ning Genkat, kes külalisesinejana astub üles ka The Suni plaadil.

Ott Lepland bändi ja Tanel Padar & The Sun plaadiesitluskontserdid:

4.06 Tallinnas, Kadrioru pargi kontserdiväljakul
5.06 Tartus, Lauluväljakul
6.06 Pärnus, Sunset’i rannaterassil

Piletid kontserditele on saadaval Piletilevis ning kohapeal.