Kes on Frank Sinatra ameeriklastele? Võib õelda, et kõik. Sinatra on mees, kelle muusikaga on mitmed põlvkonnad ameeriklasi sündinud ja suureks kasvanud. Ta on mees, kelle laule on esitatud suurtel ja meeldejäävatel üritustel. Ta on nähtus, mis eksisteerib juba enam kui pool sajandit. Teda ei saa võrrelda teiste muusikutega - ta on muutunud ameerika sümboliks, nii nagu seda on ka Vabadussammas New Yorgis. Ta on müünud üle poole miljardi plaadi, saanud mitmeid Oscareid, 11 Grammy auhinda. Teda tuntakse kui südametemurdjat.

„Frank Sinatra oli Ameerika ja kogu maailma lavalemmik. Iga laulja unistus on saavutada vähemalt väike osakegi sellest, milleni tema pealtnäha nii kerge vaevaga jõudis. Kas ma kahtlesin, kui sain ettepaneku laulda kontserdil „Frank Sinatra Show”? Mitte hetkegi. See on suurepärane puhk kehastuda oma armastatud legendiks,“ naeratab Tanel Padar ja lisab, et on juba nii loominguliselt kui ka moraalselt valmis.

F. Sinatra oli Padari-vanune 1946. aastal. Kui Euroopa püüdis tollal Teise maailmasõja hoopidest taastuda, valitses Ameerikas sootuks teistsugune meeleolu. Elegantne ja teravmeelne naiste lemmik Frank Sinatra kümbles kuulsuse säras. Tuhanded austajad jooksid tormi kontserdisaalidele, kus ta esines. Üheks USA sümboliks saanud juba eluajal legendaarsel lauljal oli omapärane esinemismaneer ja ülimalt haruldane lopsakas, kuid samas väga mahedalt kõlav hääl.

Kuigi maailm jättis Frank Sinatraga hüvasti 14 aastat tagasi, elavad tema laulud ka täna. Ta muusikat kasutatakse paljudes filmides, seda esitavad mitmed tuntud muusikud. Sinatra laulud luksuslikes restoranides New Yorgis ja mujal maailmas loovad külalistele ikka veel unikaalset atmosfääri. Nii nagu kogu maailm teab, teab ka eesti publik tema laule "New York, New York", "My Way", "Strangers in the night", “Fly Me to the Moon“, “Under My Skin” jne.

Kontserdid toimuvad:

5. detsembril, Pärnu Kontserdimajas kell 19:00
6. detsembril, Vanemuise Kontserdimajas kell 19:00
7. detsembril, Nokia Kontserdimajas kell 19:00
8. detsembril, Jõhvi Kontserdimajas kell 19:00

Piletid on saadaval Piletilevi ja Ticketpro müügipunktides hinnaga 12€ - 25€ (sõltuvalt kontserdipaigast).