Tanel Padar Blues Band on valmis saanud oma esimese täispika albumi “Gold’n’Fish”, mis ilmub sel reedel, 4. novembril. Sama päeva õhtul esitleb bänd seda Tallinnas, jazzi ja bluesi klubis Clazz ning laupäeval Tartus, Athena Keskuses. Albumil kõlavad 11 meeleolukat bluesi-pala, millest mõned on sündinud umbes aasta tagasi, teised aga alles sel sügisel.

“Minu eelmisest bluusiplaadist “Woman Knows”, mille andsime välja Speed Free-ga, on möödas 15 aastat. Otsustasime tol ajal bändikaaslase Ülo Kriguliga, et tahaksime teistsugust muusikat teha – küll bluusiga on meil aega tegeleda kui vanad mehed oleme,” muigab Tanel Padar. “Nii sai aastaid tagasi alguse ansambel The Sun. Aga nagu näha, siis ei jõudnud me ikkagi pensionipõlve ära oodata. Armastus selle muusikastiili vastu on lihtsalt nii suur. See aga ei tähenda, et me nüüd elu lõpuni bluusi teeme, nii et tasub eksklusiivset võimalust ära kasutada ning kindlasti sel nädalal Blues Bandi albumiesitluskontserte kuulama tulla.”

Albumit “Gold’n’Fish” esitletakse reedel, 4. novembril Clazzis Tallinnas ning laupäeval, 5. novembril Athena Keskuses Tartus. Tallinna kontserdile saab pileteid osta Piletilevist, Tartu kontserdipiletid on müügil enne kontserti kohapeal.

Album “Gold’n’Fish” on erihinnaga eelmüügis Tanel Padar Blues Bandi veebipoes 311.ee.