Noortebänd 2010 finalistid on Oak Tree, The Brackets, X-Panda, Animal Drama, Embrö, Rising Sun, Merwis, Our Story ja Square Face - pääses finaali rahvahääletuse tulemusel.

"Finaalis on üheksa väga tugevat bändi, kelle vahel läheb kindlasti rebimiseks, et kes võidu koju viib. Kõik need üheksa bändi on erinevad ja omanäolised, kindlasti tuleb tänavune finaal eelmise aasta omast vaheldusrikkam. Kogu ürituse visuaalse pildi peale oleme sel aastal rohkem panustanud ja luban kõigile suurepärast showd," ütles konkursi Noortebänd 2010 peakorraldaja Kadi Maarand.

Noortebänd 2010 võitjale on Delfi poolt auhinnaks muusikavideo tegemine, R Musicu poolt 10 000 EEK kinkekaart, Downtown Studiolt kahe loo tasuta salvestus. Võitja saab Samsungi poolt vinged mobiiltelefonid ning lisaks aastase lepingu rõivafirmaga Vision.

II koht saab R Musicu poolt 3000 EEK kinkekaardi ja III koht 2000 EEK R Musicu kinkekaardi.

Summer 2010 esindaja valib välja ühe bändi suvisele festivalile pealavale esinema. Festival Tallinn TREFF valib oma lemmikud 5. juunil esinema oma üritusele. Oma lemmiku valib ka Raadio 2, kes võidab tasuta stuudioaega ja Redeye Studios paneb finaalis välja oma lemmikule 1 loo tasuta salvestuse.

Noortebänd 2010 zhüriisse kuuluvad: Fred Krieger, Kõmmari, Marko Erlach, Kristian Künk, Ingrid Kohtla, Andrius Videnski, Lea Liitmaa, Harmo Kallaste, Stig Rästa, Ahto-Lembit Lehtmets, Andrus Raudsalu, Heidy Purga, Mart Normet, Mart Pahla, Elmar Liitmaa.

Noortebänd 2010 peasponsor on EMT. Ametlik raadio R2. Ametlik rõiva-ja jalatsibränd Vision. Noortebänd 2010 toetajad on Delfi, R music, Line 6, Downtown Studio, Summer 2010 @ Õllesummer, Samsung, Redeye Studios,Wave Lights, Rada 7, Saku, Weekend, Balti Kontsert, Rock Cafe, Kool24, Tallinna linn, Tartu linn, Pärnu linn ja Eesti Kultuurkapital.