Taanimaa põhjapoolseimast servast saabuv trio Get Your Gun toob taaskord endaga kaasa nii suurlinlikku võõrandumist kui tühermaa-ängi. 2008. aastal Andreas ja Simon Westmarki ning Søren Nørgaardi poolt loodud grupi tihkeimad inspiratsioonikamakad on sikutatud suurlinnade avant-varamust – 60ndate NYCi artrock, 80ndate postpunk ja B-filmide surf-noir heliribad-, ent samas leiavad nende maniakaalsele kordusele rajatud rütmiskeemis lunastuse ka Taani provintsipoistele igiomane melanhoolia ning müütilise Americana kauge kaja. 2014.aasta algul andis bänd välja oma esimese albumi The Worrying Kind, mida käidi menukalt esitlemas ka Tallinn Music Weekil. Käesolev aasta on nad viinud paljudele Euroopa suurtele festivalidele nagu Roskilde ja SPOT Festival.

White Sparks on instrumentaalse synth-post-rocki trio Tallinnast, milles vokaali asendavad vokaalisämplid erinevatest filmidest, telesaadetest ning raadioülekannetest. 2013. aastal avaldas White Sparks oma debüüt-EP Invaders, millelt Raadio 2 valis avaloo Space Invaders ka oma nädala demoks. Hulgaliselt kontserte andnud White Sparks on jaganud lava nii No-Big-Silence’i kui ka Prantsuse synth-pop grupiga Le Common Diamond.

Uksed Woodstock/Rockstar´sis (Tatari 6, Tallinn) toimuvale kontserdile avatakse kell 20.00 ja pileti hinnaks on 6 Eurot.