Lugu on kohalikes ja ka Läti ning Leedu raadiotes juba sooja vastuvõtu saanud, kuid tänasest on „Tigerhead“ digitaalselt saadaval nii iTunesis kui Spotifys.

Iirise sõnul on lugu omamoodi julgestuskiri tiigripeaga inimesele, kellel on palju ambitsiooni ja unistusi, aga palju komplekse ja edasilükkamisvõimet: “Iga päev see tiigripeaga mees käib oma toas ringi pea käte vahel ja unistab nii palju, et olevik hakkab hägustuma ja ta ise tunneb nagu ta vaikselt kaoks ära maailmast, kus ta tegelikult elab. Aga tal on lootust, tema vaimus on õienuppe ja ta teab, et tal on võimet võtta oma saatus enda käppade vahele ja mitte olla illusioonide ja hirmu vallas. Ta võitleb, et leida endas ja oma elus õitsengut. Tiiger on ööloom, kes sümboliseerib tahtejõudu, julgust ja vaprust aga samas ka varjatud tumedaid poolusi ja ettearvamatust."

Peale suurte plaadifirmakontsernide Universal Music Group ja EMI ühinemist ilmub Iirise looming nüüdsest Univresali lipu alt. Univresal Music Finalnd & Baltics juhil Jarkko Nordlundil on hea meel, et kohalike artistide nimistu sellise andeka ja omanäeolise artisti nagu Iirise näol lisa saab: “Oleme põnevusega jälginud Iirise seniseid edusamme Soomes ja teistes Baltiriikides ning loodame tema tegemisi igati toetada ja uuele tasandile viia.”


Suvel saab Iirist tema bändiga esinemas näha 6. juulil JUU JÄÄB festivalil 6. juulil ja 19. juulil Positivuse festivali pealaval.