Lisaks nimekatele peaesinejatele nagu Editors, Hurts, Beach House, Tunng jpt pakutakse tänavu festivalipublikule ka tubli annuse Eesti muusikat.

Tänavu viiendat aastat toimuva festivali pealavale jõuavad sel aastal Lätis edukalt kanda kinnitanud Iiris ja Läti indi-leibli I Love You Records alla kuuluv Ewert and the Two Dragons. Tallinn Music Week’i lava annab aga veel vähemalt viiele Eesti bändile võimaluse üles astuda Baltikumi suurimal festivalil ligi 35 000 muusikafänni ees.

"Oleme püüdnud igal aastal festivalile kutsuda parimaid Eesti bände, kes mingil määral ka Lätis silma paistnud, kuid leiame, et nii Eesti kui Leedu bändide osakaal võiks olla veelgi suurem ja koostöö meie riikide muusikaringkondade vahel veelgi tugevam. Siin näemegi head koostöövõimalust Tallinn Music Weekiga", kommenteerib Positivus festivali peakorraldaja Girts Majors.

Positivuse korraldusmeeskond on saabumas ka märtsi lõpus toimuvale Tallinn Music Weekile suve suursündmuse tarbeks sobivaimaid esinejaid valima. Tallinn Music Week’i lava esinejatenimekiri peaks selguma aprillis.

Seni on Eesti artistidest Positivus festivali publikut rõõmustanud näiteks Popidiot, Ewert & The Two Dragons, Tanel Padar & The Sun, Bedwetters ja Dahling.