Õllesummer Festivali peakorraldaja Marje Hansari sõnul on Wunderbaar lava eesmärk pakkuda atraktiivset esinemisvõimalust talendikatele, kes bändi kategooriasse ei mahu. “Eestis ja üldse maailmas on inimestel niivõrd põnevaid artistlikke hobisid, miks mitte neile väljundit pakkuda! Ootame eristuvaid numbreid, kindlasti midagi julget ja särtsakat. Bände me siia lavale ei oota, neile on meil teised võimalused. Kavadele otsest pikkust meil määratud ei ole, kuid kindlasti peavad need olema läbimõeldud tervikud,” julgustab Hansar oma vingeid oskusi teistele näitama.

Kandideerima on teretulnud nii harrastajad kui ka professioniaalid alates tuleneelajatest, marionett stand-upist, slacklineritest, burleskitaridest, kondiväänajatest, tantsijatest, akrobaatidest, maagidest, ennustajatest, torupillikoorist ja beatbox-orkestrist kuni flashmob-kavadeni välja.

Kandideerimiseks täida ankeet siin. Kandideerimise tähtaeg on 12. märts.

Sel suvel 25. sünnipäeva tähistav Õllesummer Festival toimub 4.-6. juulini Tallinna Lauluväljakul. Tänaseks on Õllesummer Festival avaldanud ühe 2018. aasta festivali peaesineja, kelleks on 9. veebruaril uue albumi avaldav Šoti päritolu indie rock-bänd Franz Ferdinand. Festivali pääsmed on müügil Piletilevis.