Lavale astuvad Elephants From Neptune, I Wear* Experiment, Púr Múdd ja Sibyl Vane. Päeva esimeses pooles annab suvise unplugged kontserdi Uku Suviste ning üle pikkade aastate naaseb lavale 25. sünnipäeva tähistav Kadi Toom & Stele. Hiphop skeene esindajana saabub Kaparockile Reket.

Väravad avatakse kell kaks päeval ning lõppakordid kõlavad pisut peale südaööd. Kaparocki päevajuhtideks on 6-aastane Aksel Kahar ja 8-aastane Otto Samuel Kahar. Festivalipäeva avavad Kohila noortebändid Lights Out, Right Click ja Eliot Ness. Festivali korraldaja Martin-Erich Torjus selgitab tagamaid: "Ilmselt on tegemist läbi aegade uhkeima esinejateriviga, kuid kuna on käimas laste ja noorte kultuuriaasta, anname laval võimaluse ka väiksematele tegijatele."

Kaparock on kogupere festival ning Tohisoo mõisapargis on lisaks toredale seltskonnale ja heale muusikale võimalik nautida ka maitsvat sööki-jooki. Avatud on lasteala ning ka jalgpallisõbrad ei pea koju telekate ette jääma. Mõisa õuel on jalgpalli telk, kus võimalik vaadata UEFA Meistrite Liiga finaali, osaleda portaali Paf ennustusvõistlusel ja võita auhindu.

Alates 2000. aastast toimuva festivali korraldajate sõnul ongi nende eesmärgiks tuua igal aastal lavale parimatest parimad kodumaised artistid ning pakkuda külastajaile kohe suve alguses üks meeldejääv nädalavahetus. Eelmisel aastal külastas Kaparocki ligemale 3000 inimest üle kogu Eesti.

Kaparock toimub Raplamaal, vaid 30 km kaugusel Tallinnast ning sinna pääseb lisaks isiklikele liiklusvahenditele ka rongi ja bussiga. Tallinnast pääseb Kohilasse ning päeva lõpus tagasi koju festivali eribussidega. Lisainfot leiab aadressilt www.kaparock.ee, Facebookist ning Piletilevi kodulehelt. Festivali piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal.