""Jälle 18" on olemuselt veidi sarnane loole "Raju reede", kus on nostalgiline ja tagasivaatav sõnum ning mis viib meenutustega taas aega, kui vanus oli pöörane 18, mil kogu maailm oli valla ja elati vaid selles hetkes. Loomulikult on tegemist hoogsa tantsulooga," pajatab Merlyn uue laulu kohta.

"Viimaste aastatega on väga selgelt tulnud välja, et hetkel on Eestis selline periood, kus inimesed soovivad taas kodumaist tantsumuusikat kuulata ja heameelega rõõmustan publikult ja raadiokuulajaid jälle korraliku diskolooga," räägib lauljatar.

Loo video kesksel kohal on Eesti armastatud ja tuntud inimeste lõbus ja nostalgiline teemaalbum, kus nad on enda kodusest pildikogust välja otsinud fotod. "Soovin, et kõik inimesed, kes seda lugu kuulevad, tunneksid endas ära muretu noorusaja ja naudiksid seda hetke nii, nagu nad oleksid jälle 18," ütleb Merlyn.

Galeriist võib leida paljusid tuntud Eesti inimesi: Mart Juur, Kristjan Jõekalda, Kersti Toots, Olaf suuder, Urmas Sõõrumaa jpt. Laulu viisi ja sõnade autorid on Kaarel Orumägi ning Merlyn Uusküla.