Sel kevadel tähistab juubelit ansambel The Tuberkuloited ning suur sünnipäeva-punkpidu toimub 20. mail Rock Cafes. Bänd on tegutsenud alates aastast 1991 ning 25 aasta jooksul on muusikasõpru rõõmustatud selliste suurepäraste hittidega nagu näiteks “Lilleke rohus”, “Põhjamaa neid”, “Tantsin valssi”, “Tinasõdur” ja paljud teised.

Vennaskond pungisõpradele samuti tutvustamist ei vaja. Tõnu Trubetsky on olnud bändi alustalaks aastast 1984 ning Vennaskonna kontserdid on alati ülimenukad. Lood nagu näiteks“Pille-Riin”, “Õhtud Moskva lähistel” ning “Insener Garini hüperboloid” on saanud lausa Eesti pungi klassikaks.

Ansambel Köömes kannab endas kaheksakümnendate Eesti punk-revolutsiooni energiat, kombineerides kaasaegseid kõlasid sarkasmi, iroonia ja sotsiaalkriitiliste teemadega. Nimetagem seda kokkuleppeliselt nüüdispungiks. Kõlaliselt ja ideoloogiliselt sarnaneme ehk enim Propelleri ja Singer Vingeriga. Me oleme teravad ja sunnime oma muusikale kaasa mõtlema," on öelnud bändi trummar Rasmus Nurk.

Tuberkuloitedi 25. sünnipäeva tähistatakse 20. mail pealinna vingeimas rokiklubis Rock Café. Bändile tulevad õnne soovima Vennaskond ja Köömes. Piletid kontsertõhtule on müügil Piletilevis.