Retrobesti aitab ajas tagasi viia humorist, muusikakriitik ja ajakirjanik Mart Juur, kelle eestvedamisel saab kahe päeva jooksul festivalil näha ja kuulda maailmas armastatud artiste, kelle seas on F.R. David, Modern Talking, DJ Bobo, Maria Nayler, N-Trance, Boney M koos Maizie Williamsiga ja ABBORN. Lisaks tulevad unustamatute hittidega lavale Koit Toome ja Sarah, Caater ja Astra, Black Velvet ning Otepäält tuule tiibadesse saanud Marju Länik. Aastakümnete eest edetabelites olnud muusikavideotest teeb ülevaate DJ Arno K videodisko. Baaris aitab meelt lahutada Eesti üks teenekamaid baarmene läbi aastakümnete.

Lisaks lauljatele liiguvad kontsertpaigas ringi telestaarid ajast, mil kanalite vahetamiseks tuli televiisoril nuppe keerata. Oma kohaloluga on lubanud vanu aegu meenutada Krokodill Gena ja B.A. Baracus “A-rühmast”,

Retrobesti külalised on lahkelt oodatud kandma 1980. ja -90. rõivaid ning aksessuaare. Pühkige sama ajastu neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse ning olete oodatud peole legendaarse Sierra, Lada või Kadetiga.

Retrobest on Otepää linna 900 juubeli lõppkontsert. Juubeliaasta kogu programmi kohta saab lisainfot SIIT.