Eesti artistidele suunatud lauluvõistluse eesmärk on elavdada kohalikku muusikaturgu ja leida uusi suuri raadiohitte, mis kuulajaid aasta viimasel kolmandikul pimedast läbi suudaksid vedada.

Konkursile on oodatud lood, mis on kirjutatud Eesti kodanike või alaliste elanike poolt ning pole avalikustatud varem kui tuleval 1. septembril. Lood ei tohi olla demoversioonid, nagu esitatakse näiteks Eesti Laulule, vaid peavad olema lõpuni vormistatud muusikapalad. Lisaks peavad artistid olema võimelised lugu ka laulma, sest konkursi teise vooru pääsenud esinejad esitavad lood Sky Pluso hommikuprogrammi otse-eetris.

Oodatud on mis tahes stiilis ja keeles laulud. Palad tuleb raadiojaamale saata hiljemalt 30. septembril.

Teise vooru pääsejad valib kõigi lugude esitajate vahel žürii, kuhu kuuluvad raadio Sky Plus saatejuhid ning Eesti Esitajate Liidu esindajad. Teise vooru pääseb kaheksa artisti, edasipääsejad avalikustatakse 3. oktoobri hommikuprogrammis.

Kõik kaheksa kutsutakse oktoobri jooksul raadio Sky Plus hommikuprogrammi külaliseks, kus nad esitavad loo otse-eetris, esinemine kantakse üle ka Delfi TV keskkonnas.

Igal nädalal astuvad saates üles kaks esinejat. Need esitused lisatakse videotena üles raadio Sky Plus kodulehele, kus kuulajad saavad hääletusel valida oma nädala lemmiku. Neli nädala lemmikut pääsevad lõpuks finaalvooru ehk lõpphääletusele, mis kestab 28.-30. oktoobrini. Kes kogub enim hääli, on konkursi võitja. Võitja kuulutatakse välja 31. oktoobri Sky Plusi hommikuprogrammis.

Võitjat autasustab Eesti Esitajate Liit viie tuhande eurose loomestipendiumiga. Võidu väljamaksmise eelduseks on liidu liikmeks olemine või astumine. Sky Plus lisab samas väärtuses reklaamiaega, mida artist saab kasutada näiteks oma kontsertide või plaatide reklaamiks.