Laupäeval algab festivalipäev juba kell 11 hommikul ning bluusmuusikat saab nautida suisa kaheksal festivalilaval ning osaleda õpitubades. Festivali pealavale astuvad laupäeval Chicagost pärit trompetimängija, laulja ja laulukirjutaja Boney Fields ning kodumaine eriprojekt, mis on pühendatud hiljuti meie seast lahkunud legendaarse B.B. Kingi mälestuseks. Solistidena teevad seal kaasa Evelin Võigemast, Jan Uuspõld, Kristjan Kannukene ja Emil Rutiku, saatebändi moodustavad peamiselt ansambli Compromise Blue liikmed.

Eelmisel aastal külastas festivali 12 000 inimest. Augustibluusi korraldajate sõnul on ka käesoleva aasta festivali ettevalmistus sujunud hästi ning esimesed väliskülalised on juba Haapsalusse jõudnud. “Kuigi eilne päev oli Eestimaal vihmane, on tänaseks ja homseks oodata Haapsallu päikesepaistet ja vähemalt sama palju toredaid inimesi, kui eelmisel aastal,” lubab festivali korraldaja Indrek Ditmann.

Kokku toimub festivali kaheksal laval kahe ööpäeva jooksul 30 kontserti. Kõikide esinejate tutvustused ja muusikanäited, ajakava ning piletiinfo leiab festivali kodulehelt www.augustibluus.ee. Festivali passid, mis tagavad sissepääsu kõikidele festivali kontsertidele, on müügil Piletilevis ja kohapeal. Üksikute kontsertide pileteid on võimalik osta Haapsalus vahetult enne algust.