Albumile on panuse andnud kõik bändiliikmed nii muusika kui sõnade kirjutamise osas, ühtseks 10-looliseks paketiks aitas plaadi produtseerida Ago Tepand alias Sethh. Raadiotes on kõlanud juba kolm singlit – Eesti Laulu finaalis osalenud “Dance”, hoogne suvehitt “You Got Me” ja bändi värskeim singel “Everlasting”. Teised albumi lood jätkavad samal energilisel nn. dance-floor rock’n’roll lainel, mis pikitud mõnusa hulluse ja noorusliku jõuga.

Rasmus on õnnelik, et bändi visioon plaadile jõudis: “Meil on olnud suur au ja õnn teha koostööd oma ala professionaalidega, kellelt noorte muusikutena suu lahti tarkusi ammutasime. Plaadifirma ootuste ja meie lootuste tulemusel formuleerus plaat, mida me kõik vaimusilmas salaja, kui keegi ei näinud ega kuulnud, ette kujutasime”. Sellega muidugi poiste eesmärgid ei piirdu ja nagu ühest suust lubavad nad huilata, kuni lavad ja publiku hordid muutuvad suuremaks ja nende muusika jõuab veelgi rohkemate kõrvadeni.

Rasmus Rändvee & Facelift Deeri debüütalbum tuleb täispikale ettekandmisele esitluskontsertidel 19. septembril Tallinnas, klubis Sinilind ja 21. septembril Pärnus, klubis Sugar.

Universal Music Finland & Baltics juht Jarkko Norlund on veendunud, et Facelift Deeri album on igati väärikas kulminatsoon kohaliku superstaari saate viiendale hooajale: “On suhteliselt erakordne, et sellise Idols-formaatsaate võidab nii selge artistliku visiooniga laulja ja auhinnaplaat antakse üldse bändi-nime all välja. Rasmus ja ta kaaslased on tõestanud end andekate muusikakirjutajate ning tugeva live-bändina – tervitame uhkusega neid oma artistide perekonda.”