Soomlased tutvusid Lambertiga saates American Idol, kus ta eelmises hooajas jäi küll teisele kohale kuid on maailma mastaabis tõusnud suuremaks täheks kui saate võitja Kris Allen.

Adami suurepärane debüütalbum avaldati Ühendriikides juba eelmise aasta novembris ning samal ajal ilmus album ka Soomes. Singlid "For Your Entertainment" ja "Whataya Want From Me" on Soomeski olnud massiivsed raadiohitid ja kohalik publik on staari saabumist juba pikkisilmi oodanud.

Albumi "For Your Entertainment" kallal on vaeva näinud hulganisti tuntud lugudekirjutajaid ja produtsente ning lindistamise käigus on Adamil olnud võimalus töötada külg külje kõrval mitmete oma iidolite ja ala tipptegijatega. Plaadile on lugusid kirjutanud P!nk (WhatayaWant From Me), Lady Gaga (Fever), Kara Dioguardi (Strut), Max Martin (Whataya Want From Me, If I Had You) jpt.

Autogrammitund võtab aset Helsinki Stockmannis pühapäeval 2. mail kell 16:00 -17:00. Uus versioon albumist "For Your Entertainment" jõuab müügile 28.aprillil.