“Riideid sai kapis lihtsalt liiga palju,” räägib Tommy Cash, kodanikunimega Tomas Tammemets, kust sai heategevusliku müügi idee alguse. “Annetame kogu müügitulu Eesti Loomakaitse Liidule, sest neil on seda tuge vaja. Loomakaitse on siin riigis rohkem inimeste eraettevõtmine ja soovime sellega toetada nende inimeste tegemisi, kes annavad endast kõik, et keegi ka loomade eest seisaks,” täpsustab Tammemets, kes on ise suur hobuste fänn, heategevusliku aktsiooni tagamaid.

Reede pärastlõunal toimuval pop-up sündmusel tuleb muu seas müügile mitu paari jalavarjusid ja kehakatteid, mida eesti suurim räpistaar lavalaudadel või videotes kandnud on. “Mitmed esemed pärinevad Adidase limiteeritud kollektsioonidest. Mõned on näidistooted, mida Adidas ei olegi enda tootmisesse lasknud, teisi on toodetud vaid limiteeritud arv,” kergitab Tommy Cash saladuskatet müügile tulevate toodete kohta. “Kõigel, mis müüki läheb, on minu jaoks väga eriline tähendus,” ütleb muusik, kes on lubanud ka ise põgusalt heategevuslikku pop-up müüki väisata.

Tommy Cashi heategevuslik pop-up müük toimub sel reedel, 1. juunil kell 15-18.00 Tatari Uuskasutuskeskuses (Tatari 64). Lisainfo leiab Facebookist.