Selle aasta viimasel reedel, 29. detsembril, astub Saku Suurhalli lavale oma karjääri seni suurima kontserdiga Eesti üks populaarsemaid artiste Karl-Erik Taukar. Täna kuulutas ta välja need artistid, kes temaga sel tähtsal sündmusel lava jagavad. Nendeks on Ivo Linna, Stig Rästa, Liis Lemsalu ja Daniel Levi Bänd.

“Külaliste nimekirja vaadates läheb ausalt öeldes suu heameelest muigele,” räägib Karl-Erik ise. “Rõõmuga räägiksin neist kõigist pikalt ja laialt, kuid püüan teha lühidalt. Stig Rästaga on mul olnud au koos toimetada sellest ajast saadik, kui ilmus Stigi kirjutatud debüütsingel “Seitsme tuule poole”. Tema osalus Suurhalli kontserdil on igas mõttes märgiline. Liis Lemsaluga oleme koos kaasa teinud paljudes teleprojektides, kuid tema versiooni loost “Kell kuus” pole õnnestunud ühel laval koos esitada. Nüüd Suurhallis saab see teoks!”

“Daniel Levi ja tema bänd on minu meelest üks värskemaid ja kihvtimaid kooslusi meie muusikaskenes,” ütleb Karl-Erik. “Just nemad külalisteks kutsuda oli kogu meie bändi ühine otsus. Ja muidugi Ivo Linna – artist, kellelt on sihilikult või enselegi teadmata šnitti võtnud terve põlvkond lauljaid. Ka mina olen tema muusikaga üles kasvanud ja tõsiasi, et Ivo meiega Suurhallis lavale astub, on erakordne!”

Piletid 29. detsembril toimuvale Karl-Erik Taukari kontserdile Saku Suurhallis on nüüd müügil Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti. Müügil on ka fännitsooni pääsmed ning preemium-istekoha piletid.

Liitu kontserdiga Facebookis.