Samas ootavad üllatused žüriidki, sest vastupidiselt Tartu eelvoorule astub just Jõhvis Maarja-Liis Ilusa, Mihkel Raua ja Rein Rannapi ette mitu suurepärast lauljat.

Kuna Jõhvi Kontserdimaja eelvooru näol on tegemist viimase võimalusega superstaariotsingutega liituda, on kohaletulnuid nii Virumaalt kui kaugemalt.
Paljud loodavad, et just Jõhvist saavad alguse nede globaalsed vallutusretked.

Narva-Jõesuust pärit 25-aastane Ingrid Pent tahab televaatajatele näidata, et ka kauges Kirde-Eesti nurgas on üks andekas eestlane ja rutiinsest riigiametnikust laulja. Siiani on tema lauluhääl kostnud vaid Ida-Virumaal, viimased viis aastat on ta laulnud Narva Aleksandri kiriku noortekooris Alfa&Omega.

„Minu salajaseks unistuseks on kunagi Eestis kantrimuusikat viljeleda. Seetõttu arvan, et „Eesti otsib superstaari“ oleks ideaalne võimalus end näidata nii publikule kui ka heliloojatele ja produtsentidele. Ennekõike muidugi soovin end proovile panna ning kuulda professionaalide arvamust,“ ütles Ingrid. Jõhvi kontserdimajja ei saabu ta tühjade kätega, oma esituse huvitavamaks muutmiseks on tal trumbid kaasas. Kas neist ka abi on või muutuvad need hoopis segavaks faktoriks, näeb saatest.

„Eesti otsib superstaari“ Jõhvi eelvoor algab TV3s täna kell 20.35.

Kuula Jüri laulu: