"Baltikumis avatud muusika voogesituste platformid nagu Spotify ja Deezer koguvad üha enam populaarsust, kuid juurdepääs nii suurele hulgale muusikale muudab tihti nõutuks, mida ja millal kuulata. Playlistide aplikatsioon Digster aitab avastada uut muusikat, orienteeruda enam kui 20 miljoni laulu hulgas ja valida sobiva muusika igasse olukorda - nüüd lansseeriti leheküljed ka Eesti, Läti ja Leedu keeles," teatavad Digsteri tegijad.

Digster on tasuta äpp ligipääsuks playlistidele, mis koostatud muusikavaldkonna professionaalide poolt. Kõiki playliste, millel on "live" märge, uuendatakse Disteri toimetajate poolt pidevalt, et muusikasõbrad saaksid pühenduda vaid muusika kuulamisele. Digsterisse saab logida oma Facebooki või Spotify kontoga ning sirvida playliste žanri, meeleolu ja olukorra järgi, luua oma muusika profiil, lisada playliste oma lemmikutesse ning saada teateid, kui mõnda playlisti uuendatakse. Lisaks leiab Digsterist hulga bränditud playliste ja tuntud artistide nagu Justin Bieber, Rihanna, Lady Gaga ja paljude teiste artistide poolt koostatud lemmiklugude liste.

Digster on tasuta kasutatav nii telefonides, tahvelarvutites kui ka arvutis ja aplikatsiooni võib endale tõmmata iTunesi App Store’ist või Spotifyst. Digsterit haldab Universal Music.

Maailma juhtiv muusikavoogesituse keskkonnal Spotify on üle 24 miljoni aktiivse kasutaja. Keskonnas on üle 20 miljoni laulu ja see on kasutatav nii arvuti desktopil kui ka kõikides mobiilsetes seadmetes. Baltikumis avati Spotify keskkond selle aasta aprillis.

Universal Music Group on maailma suurim plaadifirma, mis on Baltikumis töötanud iseseisva esindusena 2008. aasta algusest. Eesti päritolu artistidest esindab artiste nagu Metsatöll, Kerli, Siiri Sisask, Ingrid Lukas, Iiris, Rasmus Rändvee.