Soome euroloo nimi on "Da Da Dam" ja räägib poisist nimega Peeter, kes tahab maailma päästa. Laulu lauab Axel Ehnström, lavanimega Paradise Oskar Helsingist.

Laulja on alles 20-aastane, ning juba saanud võimaluse esineda võimsal Eurovisoonilaval Düsseldorfis. Axel ei õppinud enne laulma, kui rääkima ja samuti ei olnud ta viie aastaselt võimeline mängima Mozardi palasid, kuid ta on alati olnud valmis uusi asju õppima. Seetõttu astuski noormees eelmisel sügisel Popi ja Jazzi Konservatooriumisse Helsingis.

Peatselt peale kooliminemist hakkasid Axelit peas kummitama ka viisijupid ta enda loomingust. Ajapikku saigi laulude kirjutamine talle üha tähtsamaks, kuid vaja oli lavanime. Selle leidis ta Astrid Lindgreni raamatust, kus üks tegelastest oli vana akordioni mängiv hulkur.

Eelmisel suvel tuligi Axelile äkki pähe sobiv viis ning kiiresti kirjutas ta ka laulule juurde iroonilised sõnad inimeste ükskõiksusest ning saatis selle Soome eurolaulu konkursile. Ta ei lootnud isegi võita, ta ainuke soov oli saada oma muusika kohta tagasisidet. Paar nädalat hiljem oli ta väga üllatunud, kui ta sai kirja, et žürii on tema loo valinud otse Soome finaali.

Peale esialgset ärevust hakkas Alex laulu paremaks lihvima, samuti sai ta abi Leri Leskinenilt. "Da Da Dam" esitati avalikkusele esmakordselt novembris, mil ta võtis masside südamed. Ta esimene otseülekanne televiisoris oli väga edukas: ta võitis õiguse esindada Soomet ning kogus aina rohkem ja rohkem fänne.