Alex Nieminen alustas Djna juba 13aastaselt, mängides alguses koolipidudel ja niipea, kui teda lubati, ka klubides. Kuueteistkümneselt hakkas ta juhtima ka kohaliku raadio räpisaadet, millest arenes 1991. aastaks raadiosaade Dancemob. Laiemat tantsumuusikat kajastav kahetunnine raadiosaade Dancemob oli eetris üleriigilises raadios Radio Mafia ning osutus Soomes väga edukaks. 1998. aastal lõpetas Alex Nieminen raadiosaate ja Dj-esinemised. Ta tegi üksteist aastat hiljem Djna "comebacki" ja hakkas taas erinevates Soome klubides plaate mängima. 2010. aastal ilmus Alexil koos Jori Hulkoneniga esimene singel Stop Modernists nime alt. Singlile, mis jäljendas New Orderi "Subculture (Keys of Life)" lugu, laulis vokaali Chris Lowe Pet Shop Boysist. Eelmisel aastal ilmus Stop Modernistidelt teine "cover" Jens Lekmani „Pocketful of Money“ loost, millele laulis vokaali italo-disco legend Fred Ventura. Mõned kuud tagasi ilmus Alexilt ja Heikki L´lt Deux Tigres artistinime alt singel "Dragonfly" (Berliini plaadifirma Moodmusic alt). Alex Niemineni mängitavat muusikat võib liigitada stiiliselt kui deephouse ja -technomuusika.

Meelis Meri kommenteerib Alex Niemineni tähtsust Eesti elektroonilise muusika algusaegadel: “Alex Nieminen on raadiohäältest väga tähtis tegelane Eesti tantsumuusika skene väljakujunemisel, nii nagu on olnud John Peel või mõned teised saatejuhid omal ajal.”

Alex Nieminen juhib ka laupäeval Raadio 2 saate Tallinn Express teist saatetundi (www.r2.ee).

Soome legendi Alex Niemineni toetavad laupäeval, 23. märtsil klubis Studio Oded Peled (Fin), Meelis Meri, Bad J ja Trigga.

Uksed avatakse 23:00 ja pilet enne südaööd FB listiga 5, teistele 10 euri.