"Me jõudsime just Tallinnasse ja hakkamegi nüüd Saku suurhalli poole liikuma, et vaadata koht oma silmadega üle. Meie meeskond juba valmistab suurhallli ette," sõnas Jere ärevusenoot hääles.

"Tallinnas oleme me varem käinud puhkamas ja niisama aega veetmas, kontserte siin seni andnud me pole," täiendas Jere ja lisas, et Soomes nad spetsiaalselt ainult seal elavatele eestlastele mänginud pole. Küll aga tuleb laupäevasele väljamüüdud kontserdile Saku suurhallis umbes sadakond eestlast teiste tuhandete fännide seas, mille üle on bändil väga hea meel.

Ka eestlaste suur arv Soomes meeldib Jerele väga. "Eestlased on nii toredad ja sõbralikud inimesed. Mul on hea meel, et Soomes on neile tööd pakkuda," sõnas ta. Oma bändi muusikat kirjeldab ta järgmiselt: "Poprokk, millel on head meloodiad ja kaasakiskuv lavasõu. Meie muusikale kirjutab kõik sõnad solist."

Haloo Helsinki! 10.märtsil ilmunud album ”Hulluuden Highway” müüs nädalaga plaatinaplaadi väärilised 40 000 albumit. Ilmumispäeval tõusid Spotifys kõik 12 lugu Soome 34 kuulatuima loo hulka ning püsivad TOP50 s praegugi.

Haloo Helsinki! on avaldanud 6 albumit, mis kokku müünud enam 300 000 ühikut. Bändi lugusid on voogedastuskanalites kuulatud enam kui 100 miljonit korda ja muusikavideoid vaadatud enam kui 50 miljonit korda. Saavutuste hulka kuulub veel 6 Soome Muusikaauhinda Emma, 10 number 1 raadiosinglit ning enam kui 650 kontserti. Suurimad hitid on ”Rakas”, ”Hulluuden Highway”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.