Venemaalt pärit DJ Inga Mauer esines festivalil laupäeval. Paar tundi pärast kontserti sattus naine konflikti festivali turvameeskonnaga. Flowl samuti esinenud Marie Davidson nägi kogu olukorda pealt ning kirjeldas seda hiljem sotsiaalmeedias.

"Ma nägin, kuidas hulk turvamehi hoidsid ühte karjuvat naist vastu maad. Lähemale liikudes nägin, et see naine on mu sõbranna Inga Mauer. Ta oli just paar tundi varem väga hea seti mänginud. Inga ütles, et ta veeti vägivaldselt festivalialalt minema, kuna ta keeldus ise kohe sealt lahkumast. Ma tahtsin olukorda sekkuda ja seletasin turvameestele, et tean naist ja tegemist on artistiga. Tahtsin aidata tal maha rahuneda, kuna Inga karjus ja oli väga segaduses ja hirmunud. Selle tulemusena viidi meid mõlemaid rahvast eemale kusagile nurka. Ma üritasin enda sõbrannani jõuda, kuid mul ei lastud teda puudutada," kirjutas Marie Davidson Facebooki postituses.

Davidson lisas, et pärast vahejuhtumit visati nad mõlemad festivalialalt välja.

"Ma ütlesin nendele meestele, et me oleme mõlemad festivalil esinevad artistid. Ma viisakalt palusin neilt luba enda sõbranna tagasi hotelli saata. Vastust mulle ei antud. Politsei tuli ja viis Inga ööseks jaoskonda. Ma anusin, et nad lubaks mul temaga kaasa minna, kuna sõbranna oli väga hirmunud ja nuttis. Ta veritses põlvest ja oli šokis. Turvamehed viskasid mind selle peale festivalialalt välja. Ma palusin neilt võimalust kellegagi ühendust võtta, kuna mul ei olnud internetiühendust ega transporti. Selle peale nad lihtsalt naersid ja ültlesid, et saa ise hakkama," lisas Davidson Facebookis.

Festivali korraldajad on toimunust šokeeritud ja lubavad olukorda tõsiselt analüüsida.

"Õnneks on meil vahejuhtumist video, fotod ja pealtnägijate tunnistused. Festivali korraldajatena võtame vastutuse selle juhtumi eest ja lubame, et viiakse läbi korralik uurimine. Praegu käivad arutelud meie advokaatidega ja festivalil turvalisuse eest vastutanud firmaga. Ohvritele kompenseeritakse nende kannatused ja midagi sarnast ei tohi enam mitte kunagi juhtuda. Meie turvapartner on olnud usaldusväärne alltöövõtja juba mitmeid aastaid, kuid seekord vedasid nad meid alt," seisis kirjas festivalikorraldajate ametlikus kommentaaris.

Inga Mauerit esindav agentuur kirjutas Facebookis, et nende artistile tungisid turvamehed Flow festivalil jõhkralt kallale.