Plaadi internetiversiooni on fännidel olnud võimalik soetada juba alates 21. augustist erinevatest veebi-muusikapoodidest.

Albumi ametlik esmaesitlus toimub aga 27.augustil Helsingis kontsert-näituse "The Night Of The Seashells" raames. Kohaks on Helsingi kesklinnas asuv Gloria kultuuriareen - koht, kus toimub pidevalt erinevaid kontserte, näitusi, kultuuriüritusi jms.
Kohapeal on võimalik tutvuda Saksa päritolu ja Islandil resideeruva kunstniku Friederike "F." Hesselmann’i näitusega, kes on loonud maalid 4 erineva Skandinaavia/Põhjamaa artisti loomingu põhjal: Shanon (Eesti), Underground Attack (Soome), Sol Skugga (Rootsi), Fabula (Island). Samuti toimub kohapeal live-maalimine, esineb Soome rokigrupp Underground Attack ning ürituse lõpetab oma esimese plaadi kontsert-esitlusega Shanon.

"Oleme Helsingi kontserdi pärast väga elevil ja oma esimese plaadi üle tõeliselt uhked - tuli just selline nagu plaanisime! Need 12 lugu peegeldavad meie bändi sisu mitme erineva nurga alt ning annavad aimu, milleks me võimelised oleme," räägib bändi kitarrist Janek.

Shanoni laulja Taavi Immato on samuti õnnelik mees: "Pidasin läinud reedel oma 21st sünnipäeva ja parimat kingitust oleks raske olnud tahta! Viriseda pole millegi üle – isegi kirjavigu on plaadiümbrisel ainult üks!".

Poodidesse jõuab plaat - mis muuhulgas sisaldab eelmise aasta üht raadiotes mängituimat lugu "Üksinda" ning samuti hitte "Draama", "Lumekuninganna" ja "Läbi pisarate" - reaalsel kujul selle nädala lõpuks.

1 – 6. september aga toob poistele kaasa esimese üle-Eestilise kontsert-tuuri GoLive 2009.