Kaotusega pidi leppima igati särtsakas Nordea segakoor "Let's Bank!".

"Läte" alustas looga "Saatanlik naine", mille laulis omal ajal kuulsaks Cliff Richards ja eestimaise versiooni on esitanud Jaak Joala.

Maire Aunaste: "See oleks küll elus esimene kord, kui ma midagi öelda ei oskaks. Vot see laul, selle väga vana koori esituses, muutis minu arusaamist maanaisest ..."

Aarne Saluveer: "Tuletage seda hetke meelde, et esimene laul oli "Saatanlik naine" ja pärast seda kõik mehed võtku teadmiseks - siin kergeks ei lähe..."

Teisena astus üles Tallinna Ülikooli kammerkoor. Esitati laul "Tango." Dirigendiks tantsutäht ja laulja Mikk Saar.

Olav Ehala: "See on vaatajale osavalt adresseeritud lugu." Ohala vihjas, et esimene rida naislauljaid ei jäta meessoost televaatajaid külmaks, tagumine rida aga sulatab naiste südamed!

Aarne Saluveer: "Tean, et Mikk Saar on Tallinna Poistekooris laulnud, tundsin seljatagant ära Lydia Rahula."

Nordea panga koor esitas loo "Soley".

Maire Aunaste: "Mul on hea meel, et sel ajal, kui kõik räägivad rahast, siis pangainimesed laulsid päikesest."

Olav Ehala: "Kavalate liigutustega laul."

Teises voorus esitas "Läte" Sven Lõhmuse laulu "17", Tallinna Ülikooli kammerkoor loo "Veel üks pilet", Nordea panga koor "Let`s bank" Hardi Volmeri pala "Sa ära jahtu".

Maire Aunaste: "Tuleb öelda, et pankadel läheb sama halvasti kui rahval - neil on vaid üks kinnas käes. Teie koorist ma leidsin ühe poisi ja tüdruku, kes on rõõmusümbolid.

Hommikul ma vaatasin proovides, kuidas "Kambja" koor õppis neid kohutavaid liigutusi ... Loodan, et teie paaristõuked viivad teid finišini."

Olav Ehala: "Hämmastav, et laulusõnad saite täna kätte ja need jäid inimestel meelde. "Kambjal" oli veidi lüürilisem lugu. Nordea panga esituses tuli "Sa ära jahtu" veidi paremini välja, kui Hardi Volmeril."

Kolmandas voorus oli üllatuskülaliseks Eda-Ines Etti, kes esitas oma hiti "15 magamata ööd". Koorid laulsid loo refrääni.

Lauljatar Maarja tõi ümbriku, kus selgus, et telefonihääletuse tulemusena pääses edasi Kambja koor "Läte".

Maire Aunaste teatas žürii seisukoha vaid ühe sõnaga: "Rõõm!" Nii iseloomustas Aunaste Mikk Saare poolt dirigeeritud Tallinna Ülikooli kammerkoori, mis pääses samuti edasi.