Kontsert algab kell 19.00 ning on kõikidele tasuta. Pealtvaatajad otsustavad detsibellimõõtja alusel, kes Rabarockile esinema lähevad. Aprillikuu vältel oli kõikidel Eesti bändidel võimalus end Red Bull Tourbus konkursile kirja panna. Kokku registreerus konkursile rekordiline 89 bändi ning siis otsustas juba muusikaasjatundjatest žürii, kes on 9 parimat ning pääsevad tuurile. Edasi jagati 9 parimat kolmeks ning maikuu vältel toimuvad Eesti suurimates linnades Pärnus, Tallinnas ja Tartus kontserdid, kus kõige häälekama aplausi osaliseks saavad bändid pääsevad Eesti suurimale rock festivalile Rabarockile esinema.

Finaali pääsesid The Blinking Lights, Merwis, MAXTRAKTOR, Mimicry, Taavi Peterson & Üdi, Crucial Attack, Ceremonial Perfection, NUMBER Ö ja DRIVEN.

Pärast Pärnu peatust, pakib tuuribuss esinemislava lahti 9. mail Tallinnas Tammsaare pargis ja 10. mail Tartus Keskpargis. Kontserdid algavad kell 19:00 ja on kõigile huvilistele tasuta. Tule, ela kaasa ja saada kolmest väljavalitud bändist parim Rabarockile esinema.