RANGLEKLODS (DK)
Taani duo Rangleklods mängib intelligentset klubimuusikat, mis on haarav kombinatsioon tumedpoolsetest elektroonilistest rütmidest ja mõjusast vokaalist. Laiema tuntuse saavus duo 2012. aasta debüütalbumiga “Beekeeper”, mis aitas neil välja murda nende toonase elukoha Berliini underground'ist. Rangleklods pääseb tõeliselt mõjule just kontsertidel, millest räägitakse alati elevusega. Nad on andnud edukaid kontserte suurtel festivalidel, sh Roskilde, Eurosonic ja SXSW Texases. Bänd andis meeldejääva kontserdi ka 2013. aasta Tallinn Music Weekil. Schillingul tutvustabb duo oma mais ilmunud kauaoodatud teist albumit “Straitjacket”.
Kuula: https://soundcloud.com/rangleklods

D-PULSE (RU)
D-Pulse on 2000ndate alguses alustanud Peterburi live-elektroonika grupp, kelle muusikas segunevad omavahel mitmed žanrid, analoogsüntesaatorid, “pärispillid” ja sämplingud. Venemaa üheks paremaks elektrooniliseks live-bändiks peetav D-Pulse on tuntud oma detailirohkete ja läbimõeldud audiovisuaalsete show'de poolest.
Kuula: https://soundcloud.com/d-pulse

CHUNGIN HAN MINJUJUI & ST CHEATERSBURG (EE)
Karismaatilise Chungini juhitud St. Cheatersburgi muusikas ja ideoloogias kohtuvad klassikaline punk, post-punk ja uuspsühhedeelia. Vaatamata erinevate mõjudele on nad suutnud säilitada sellise naiivsuse, nagu nad oleksid just ise leiutanud rock n' rolli. Schillingul näeb-kuuleb nii Chungini lõbusat soolomaterjali kui ka bändikava, seda kõike spetsiaalselt nende jaoks püstipandaval C-laval.
Kuula: http://soundcloud.com/st-cheatersburg

SHE BIT HER LIP (EE)
Aastal 2014 alustanud uhiuus Tartu kollektiiv, kess segab omavahel shoegaze'i, alt.rock'i ja dream-poppi ja teeb seda noore bändi kohta üllatavalt küpselt. Debüütalbumit valmistav bänd on seni avalikkusele kuulata andnud vaid üksikuid palasid, kuid senised helinäited annavad küllaga põhjust oodata nii albumit kui nende esimest kontserti.
Kuula: http://soundcloud.com/shebitherlip

Lisaks neile olid juba varem Schillingu eeskavasse kinnitatud üleilmselt tuntud psühhedeelse popi duo Peaking Lights USA'st, paljukiidetud Rootsi indie-pop grupp Simian Ghost, instrumentaalset hüpnorock'i mängiv Siinai ja meloodilise mürapopi bänd Mumrunner Soomest ja helgemat elektroonikat mängiv ühemeheprojekt Polly Venemaalt Jekaterinburgist. Eestist esindavad veel paljude lemmik Vaiko Eplik ansambliga Eliit, hoogsat elektrilist poppi esitav Würffel ja kergema progerock'i bänd Micucu. Lisaks muusikale saab Schillingul juba traditsiooniliselt kvaliteetseid toite ja jooke. Hoolitsetud on ka selle eest, et kaasavõetud lapsed end õhtul väsinuna ja õnnelikena tunneks.

Schillingu piletid maksavad kuni 3. juulini 30€. Festivali toimumise päeval 4. juulil maksab pilet 35 €. Kuni 16-aastased (k.a.), pensionärid ja invaliidid saavad festivalile tasuta (dokumendi alusel).