"Mul on väga hea meel ja olen tänulik, et inimestele meie lugu ja esitus meeldis! Kuid ma ei teinud seda üksinda, Urbanis on meil lisaks minule Johanna, Mari ja Mann ning ilma nende ja laulu autori Svenita ei oleks ka mina seal laval seisnud," sõnab Sandra Nurmsalu Publikule.


Ta ütleb, et esinemine Moskvas andis väärtusliku kogemuse. "Lava, publik ja kogu telesaade olid meie jaoks suurimad, kus oleme esinenud. Samuti oli meil suur au esineda Eesti Saatkonnas. Viibimine Moskvas, kokku puutumine sealsete inimestega, nende kultuuriga ja paraadi nägemine avardas silmaringi," rõõmustab Sandra.

Lauljatar nendib, et nad vaatasid esitused poolfinaalis ja finaalis üle ning võivad käe südamele pannes öelda, et andsid endast parima ning jäid ka ise oma esitustega rahule.

Augustis läheb Sandra koos Sergio Bastose, Raivo Tafenau ja Lauraga ühistuurile "12 suvevärvi", mis toimuvad Eestimaa erinevates paikades.

"Praegu valmistame kava ette ja teeme proove, ootame neid kontserte väga ja soovime inimestele, kes on meie teed Urban Symphonyga enne Eesti Laulu, selle ajal, Eurovisioonil ja peale seda toetanud ja kaasa elanud, pakkuda kauni muusikaelamuse ja öelda neile muusikakeeles "suur aitäh"!"