Muusikafänn toonitab, et enne tänast ei olnud ka Piletilevi kodulehel õiget infot veel olemas ning seda tuli otsida hoopis ansamblite enda sotsiaalmeediast. Nimelt teatas Eestis esinema pidanud Nirvana Experience, et esmakordselt nende kontsertajaloos jääb neil tuur pooleli.

"Teatame kahetsusega, et meie Ida-Euroopa tuur on katkenud. Me teame, et paljud teist on pikalt meie esinemist oodanud ning nõnda ka meie ise. Meil pole varem kunagi kontserte ära jäänud ning see on meie jaoks väga ebatavaline olukord. Me loodame, et saame selle Eesti, Soome, Läti, Leedu, Iisraeli ja Moskva fännidele lähitulevikus korvata. Palun võtke vastu meie siirad vabandused," seisab The Nirvana experience'i veebilehel.

Ansambel, millega auhinnatud tribüütbänd asendati, kannab nime Bleach Nirvana Tribute. Kontserdi korraldaja sõnul tingis ansamblivahetuse Nirvana trummari Chad Channingu ja The Nirvana Experience'i omavahelised keerulised suhted. Chad Channing on Nirvana esialgse koosseisu trummar enne, kui bändiga liitus Dave Grohl. "Seoses algselt avaldatud artistide lahkarvamuse tõttu tegi Chad Channing samaväärse vahetuse bändis. Organisaator kinnitab, et uus tribüüdi vahetus ei kajastu kuidagi kontserdi kvaliteedis," seisab korraldaja saadetud pressiteates Publikule.

Samuti leidis kinnitust Publikule kirjutanud lugeja väide, et Piletilevi ei osta enne esmaspäeva pileteid tagasi. "Kuna käimas on olnud mitu sooduskampaaniat piletitele, siis enne esmaspäeva neid tagasi ei osteta. Vastasel juhul müüvad inimesed oma varem ostetud piletid tagasi ja ostavad odavamad asemele," sõnas promootor Publikule.

Kontserdi korraldusmeeskonna ja promootori sõnul toimub homme Tondiraba jäähallis sellegipoolest võimas sõu.