Ambivalenti tunnustatakse ülemaailmselt tehnomuusika ringkondades juba üheksa aastat ja tema lugusid on välja andnud tuntuimad technoleibelid nagu Ovum ja Minus. Tema kaks plaadifirmat Delft ja Valence on teinud tuntuks seni tundmatud artistid nagu Matrixxman, Vin Sol, GoldFFinch ning Cause & Effect Men.

Meelis Meri, Rulers of The Deepi üks osapooli, põhjendab Ambivalendi kutsumist sünnipäevapeole sellega, et ta on hea uus Ovumi artist, kes mängib just nende peo konteksti sobivat tumedat ja fanki-haussi ja tehnot ning kuna nende esimene lugu ilmus Ovumi alt ja nad austavad väga seda leibelit, sobib Ambivalendi muusikaline kontseptsioon kõige paremini Rulers of The Deepi omaga kokku.

Eesti üheks läbi aegade edukamaks elektroonilise tantsumuusika artikliks peetava duo lugusid ja töötlusi on reliisitud ning mängitud üle kogu maailma. Rulers of The Deepilt on ilmunud kolm albumit: „Next Evolution“, „Ready To Go Overground“ ja „Untitled Secret“, millelt singel „Last Survivor“ figureeris nii Cool Cuts Top 20nes kui DJ Magi edetabelites. „Planet Drum“ video saavutas kõikides Balti MTV kanalite edetabelites esimese koha. ROTD´i teised tuntumad lood on: „Track One“, „Dirty Grooves“, „Elu on mu ilu (figureeris kaks nädalat USA Dance Charti esimesel kohal), „Temptation“, „Last Survivor“, „3AM“ jt. ROTD produtseeris ka 2009.a Birgit Õigemeele albumi „Teineteisel pool“. Rulers of The Deep veab pidudesarja ja raadiosaadet Tallinn Express, mis kõlab läbi Raadio 2 eetri laupäeviti 19-21:00.

Uksed avatakse kell 23:00.
Pilet enne südaööd 8, hiljem 12 EUR.