Nion on 2011. aasta kevadel muusiku ja produtsendi Karl Kanteri poolt kokku kutsutud tantsumuusikabänd, mille solistiks Keit Triisa, bändi nn. nähtamatu liige on Marilyn Jurman, kes kirjutab lugudele tekstid. Aasta jooksul on välja antud kolm singlit ja kirjutatud palju muusikat, millest enamik tuleb Rock Cafes ka esitamisele. Kontsertidel on Nioniga laval professionaalne live-bänd koosseisus Peep Kallas - löökpillid, Madis Muul – klahvpillid ja Siim Usin basskitarril. Seekord on kaasatud ka taustaluljad Tuuli Rand ja Linda Kanter.

Karl Kanteri sõnul on laupäevane kontsert Nionile Rock Cafe esimene kontsert, mida bänd ootab õhinaga. „Ootame pikisilmi lavale pääsemist, et anda üks vägev kontsert. Meie jaoks on see suur au, et saame soojendada nii võimekat lauljat ja laulukirjutajat nagu Rolf Roosalu, kes ajab ausalt oma rida ega tee kunagi allahindlust. George Michael on aga ka meie suur eeskuju, sest tegemist on ju ühe suurima popmuusika mõjutajaga läbi aegade,“ lisas Kanter.

24. märtsil astub esmakordselt kontsertklubi Rock Cafe lavale Rolf Roosalu kontsertkavaga „Tribute to George Michael“. Taustajõuduna löövad kaasa tuntud lauljad Kaire Vilgats, Maiken ja Dagmar Oja. Lauljaid saadab live-bänd. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed avatakse kell 21.00.