Nimelt sai uus singel, millest saavad kõik huvilised investorina osa saada ning mis muusikule juba üle 6000 euro sisse on toonud, välja antud ettevõtte Padar Production OÜ firma alt, mis asutatud 17. jaanuaril ning kuulub Tanel Padarile. Viimased 12 aastat on muusiku äritegevus käinud aga läbi The Suni basskitarristi ja muusikamänedžeri Danel Pandrega ühiselt omatud ettevõtte OÜ Crunch Industries. Uurisime, kas Pandre ja Padari äriteed võivad pärast pikki aastaid olla eri suundades läinud.

"Ülikoolis ettevõtlust tudeeriv Tanel Padar lõi oma ettevõtte, et saaks õpitut praktikas ellu viia nii loomevaldkonnas kui ka oma muudes tegevustes, seda sõltumata juba käivitatud protsessidest," selgitas Publikule Danel Pandre ning lisas, et ka muusikute ühine ettevõte on n-ö elu ja tervise juures.

"Äsja ilmunud uus singel eristub oma olemuselt nii The Sun'i kui ka Tanel Padar Blues Bandi loomingust ning on osaks Eesti uue start-upi Fanvestory tegevusest. Crunch Industry OÜ jätkab oma igapäevast tegevust täpselt samadel alustel nagu ta on seda teinud kogu oma senise tegevuse kestel," kinnitab ta.