Kontserti kanti reaalajas üle sadades Euroopa kinodes, hiljem ka teles üle maailma BBC Worldwide vahendusel. Nüüd, 8. detsembril, jõuab kontsertfilm „Robbie Williams – Live In Tallinn“ lõpuks ka DVD ja Blu-Ray versioonidena poelettidele.

Robbie Williams on esimene maailmastaar, kes filmis oma kontserti Tallinnas. Esitlusele tulid hitid „Let me entertain you”, “Monsoon”, “Come undone”, “Strong”, “Millennium”, “Candy”, “Hot fudge”, “Rock DJ”, “Feel”, “She's the one”, “Angels” jne, «Robbie Williams – Live in Tallinn» režissöörideks on Russell Thomas ja Peeter Rebane.

„See on esimene kontsert-DVD maailma popmuusika ajaloos, mille nii suur staar on filminud Tallinnas ja mis ilmub rahvusvaheliselt. Meie jaoks oli see ainukordne võimalus end tõestada ning jäädvustada ka Eesti iseseisvuspäev maailma muusika ajalukku. DVD ilmumine on ideealselt ajastatud ka jõuluperioodile ning aitab kohalikule publikule meelde tuletada, kui suure meelelahutajaga on Robbie Williamsi näol tegemist ja mida võib oodata tema uuelt kontserttuurilt”, selgitas Rebane.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on Eesti tänu Robbie Williamsi kontserdile saanud erinevates kanalites väga palju positiivset kajastust üle maailma. „DVD ilmumisega saab selle projekti sümboolselt kokku võtta. Oleme kindlad, et see saab olema menukas. Kontserdil salvestatu jääb inimestele Eestit meenutama oluliselt pikemalt ja selle vaatamisest saadav emotsioon paneb vaatajaid Eesti kui reisisihi kohta rohkem huvi tundma,“ ütles Mutso.