1. Bändi algne nimi oli Tech Noir. Inspiratsiooni nimeks saadi “Terminaatori” filmist tuntud ööklubi järgi. Paraku oli üks teine svenskade kollektiiv nime juba endale krabanud.
  2. Järgmine nimekandidaat ehk nimi, mille all kuulsaks saadi — Ace of Base — oli inspireeritud Motörheadi loost “Ace of Spades”. “Olime stuudios nagu neli ässa ja see kõlas hästi,” selgitas nimevalikut Ulf.
  3. Algses bändikoosseisus oli kolm õde-venda: Jonas “Joker” Berggren, Jenny Berggren ja Linn Berggren. Neljas liige polnud perekonnast ja ta nimi oli Uld “Buddha” Ekberg.
  4. Nüüd on bändis kaks uut naisliiget: Julia Williamson ja Clara Hagman. Viimse leidis Ulf Rootsi talendisaatest, kus ta kohtunik oli.
  5. Britney Spears kaverdas “All That She Wantsi”. Loo sõnad muudeti ära ja salvestati, kuid see ei ilmunud kunagi.
  6. Keegi ei saa aru, millest lugu “All That She Wants” räägib. “Kõik, mida ta tahab, on veel üks beebi.” Kas tõesti? Nagu päris-beebi? Või uus poiss-sõber-beebi?
  7. Ulfi süüdistati kord neonatsluses. 1993. aastal kirjutas üks Rootsi leht, et mees oli omal ajal liige bändis Commit Suiside (just, täpselt selline kirjapilt), mis laulis rassistlikke laule. Toronto Suni kohaselt oli Ulf teismeline narkomaan ja alkohoolik, kes viljeles neonatsi stiili.
  8. Nende 1994. aasta hitti “Don’t Turn Around” esitasid enne bändi mitmed teisedki artistid, sealhulgas Tina Turner (lugu ei ilmunud kunagi), Neil Diamond ja Bonnie Tyler.
  9. “Lastega kodus” seriaal kaverdas Ace of Base’i lugu “The Sign”.
  10. Ace of Base’i 1998. aasta hitt “Cruel Summer” on hoopiski Bananarama lugu ning seda juba aastast 1983.