"Minu hinnangul oli umbes siis kui ma tulin Mumiy Trolli ajal platsil silma järgi umbes 1000 inimest. Bryan Adamsi ajaks võis neid olla ehk 3000, see on subjektiivne arvamus" sõnas Hekkonens Delfi Publikule.

Ta täpsustas, et suur plats kipub hinnangut moonutama: "Kaar on vahel ja Rokilava oli ka eraldi," täpsustas Hekkonens ja lisas: "Aga üldiselt saab aru küll palju on, eksimisprotsent pole nii suur."

Kuid kust tuleb pubikunumber 11200? Eile saatis Rock Summer välja pressiteate, et koostöös Lions Clubiga pakutakse priipääset 1200 lasterikka pere liikmele. Eeldades, et lasterikkas peres on keskmiselt neli last ja kaks vanemat, saame lihtsa korrutamistehtega numbri 7200. Liidame sellele Hekkonensi hinnagu ning jõuamegi Rock Summeri poolt väljahõigatud numbrile üsna lähedale. Piletiostjad ja priipääsmelised siis kokku, iseküsimus kui palju kumbagi neid Adamsi ajal platsil oli? Kuid kui palju teeb see eelmüügist ja koha pealt pileti ostnute arvuks?

"Eile õhtul välja hõigatud number sisaldab ka lasterikkaid peresid," kommenteerib festivali pressiesindaja Erik Morna ja lisab, et eelmises lõigus välja toodud matemaatikat on veel vara kommenteerida.