Red Hot Chili Peppersi poolt nõutud ruumide hulgast paistab välja väike mediteerimisruum üldpinnaga 10 ruutmeetrit. Selle seinad peavad olema ilusasti ja hubaselt kangaga kaetud ning põrandal tahetakse näha käsitööna valmistatud suurt vaipa. Ruum peab olema varustatud ka kliimaseadmega. Lisaks madalale kohvilauale ja hämardiga põrandalambile soovivad bändiliikmed tuppa ka kahte kõrget palmipuud.

Peale mediteerimisruumi peavad Tallinna kontserdi korraldajad eraldama Ameerika rokkbändile kaks riietusruumi, väikese vokaal- ja keskmise suurusega trummiruumi, toad bändiliikmete peredele, lastele, sõpradele ja VIP-külalistele. Eraldi tuleb leida koht muusikute toitlustamiseks nii enne kui pärast esinemist ning ka bändiga kaasas reisivale peakokale on ette nähtud oma ruum.

Maailma tuliseim bänd Red Hot Chili Peppers esineb Tallinna Lauluväljakul 30. juulil ainsa välikontserdiga Baltimaades. Tallinnas esitab bänd lugusid oma uuelt kauamängivalt «I'm With You» ja kindlasti ka valiku varasema loomingu paremikust - esitusele tulevad sellised lood nagu «Can’t Stop», «The Adventures of Rain Dance Maggie», «Californication», «Otherside», «Give It Away», «Under The Bridge», «By The Way», «Dani California» jpt. Kontserdi erikülalisena astub lavale Inglismaa bänd The Vaccines.