Publik loosis hääletajate vahel välja kaks Rabarocki passi, kolm red Bulli vööd ning kolm kasti Red Bulli. 

Vöö võitsid: Kadri-Ann Kertsmik, Tiiu Saal, Jan Roseniit

Kasti Red Bulli saavad: Mirjam Urb, Martti Kask, Silje Sander

Rabarocki passid võitsid Toomas Lepasaar ja Sulev Uibopuu

Palju õnne! Toimetus võtab teiega ühendust!


Red Bull Tourbus bändikonkursile registreerus 89 kollektiivi ning maikuu vältel andsid 9 parimat Tallinnas, Tartus ja Pärnus kontserdid, kust fännid said detsibellimõõtja alusel oma lemmikud Rabarockile esinema karjuda. Juba toimunud kontsertidelt said edasi Taavi Peterson&Üdi, Crucial Attack ja Merwis.

The Blinking Lights

The Blinking Lights on Tallinn/Pärnu kollektiiv, mis tõusis Eesti muusikataevasse Noortebänd 2011 konkursi finaalis. Bändi kuuluvad - Aleksander Seeman (kitarr, vokaal), Jan-Christopher Soovik (bass, tausta vokaal) ja Karl Eerik Valkna (trummid, tausta vokaal).

Maxtraktor

Maxtraktor on verivärske bänd, kelle esimene kontsert selle nime all toimus Red Bull Tourbus Tartu voorus. Bändiliikmed on pärit Tallinnas ja Paidest ning sinna kuuluvad Maarius Urvet – vokaal,  Toode – kitarr, Paap Muru – kitarr, Siim Saksniit – bass, Glen-Mihkel Lilleberg – trummid.

Number Ö

Number Ö nimetab end rokkbändiks, kes räpib ning vahest jazzib ka. Kollektiiv osasles edukalt Jägermeister Rock Liiga konkursil, kus pääses finaali. Number Ö koosseisu kuuluvad – Kaarle (vokaal), Meelis (kitarr), Priit (bass) ja Janek (trummid).

Driven

Driven 2007 aastal Tallinnas moodustatud rap/metal bänd, mille missiooniks on teha kvaliteetset vanakooli sugemetega rasket rokki. Drivenisse kuuluvad - Rando Ojassoo (vokaal, kitarr), Robby Bambata (räpp), Jaanus Saago (kitarr, vokaal), Sten Kivistik (bass) ja Taavi Rull (trummid). Bänd osales Jägermesiter Rock Liigas ja jõudis finaalini välja.

Veendu nende headuses, mida nad tõestasid juba Pärnu eelvoorus.