Žürii poolehoiu pälvisid: The Blinking Lights, Merwis, MAXTRAKTOR, Mimicry, Taavi Peterson & Üdi, Crucial Attack, Ceremonial Perfection, NUMBER Ö ja Driven.

Finalistid jaotatakse 3 gruppi: Pärnu, Tallinna ja Tartu tuuripeatustesse. Lisaks konkursist osavõtvatele bändidele on igas linnas üks peaesineja - Pärnus August Hunt, Tallinnas Epordwerk ja Tartus Outloudz.

Bände hindas muusikaekspertidest koosnev žürii: Danel Pandre (Rabarock), Gunnar Viese (Rock Cafe), Janno Sooäär aka DJ Quest (R2/Emerald City) ja ürituse üks eestvedajatest Andres Vaab (Red Bull).

Välja selekteeritud üheksa bändi seas jätkub võistlus esinemiskoha eest Rabarockil. Tuuripeatustel otsustab publik detsibellimõõtja abil, millised 3 bändi neile enim meeldivad ning kes pääsevad esinema juunikuus toimuvale Eesti suurimale rokkfestivalile.

Esimene Red Bull Tourbus kontsert toimub juba järgmisel reedel 4. mail Pärnus, kus lavale astuvad The Blinking Lights, Merwis ja Driven ning peaesinejaks on August Hunt. Edasi pakib tuuribuss esinemislava lahti 9. mail Tallinnas ja 10. mail Tartus. Kontserdid algavad kell 19:00 ja on kõigile huvilistele tasuta.

Tule, ela kaasa ja saada oma lemmikbänd Rabarockile esinema!